מאפינס בננה ואגוזים
הפינוק המושלם לצד הקפה
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 1 כוס קמח מלא
- 1 כוס קמח לבן רב תכליתי
- 1/2 כוס אבקת שיבולת שועל להכנה מהירה
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 1/2 כפית קינמון
- 125 גרם מזולה לאפיה בטעם חמאה
- 3/4 כוס סוכר לבן או חום דמררה
- 2 ביצים
- 1 גביע יוגורט על בסיס סויה או יוגורט טבעוני או כוס חלב שיבולת שועל
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 בננות מעוכות
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. משמנים בנדיבות תבנית מאפינס של 12 כוסות או מרפדים תבנית עם 12 קאפקייקס;
- מערבבים קמחים, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון בקערה גדולה;
- מקציפים מזולה וסוכר בקערת מיקסר חשמלי עד לקבלת קרם, כ-5 דקות.
- טורפים פנימה ביצים, יוגורט על בסיס סויה ווניל במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. טורפים באיטיות את תערובת הקמח עד לאיחוד, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה. מערבבים פנימה בננות ואגוזי פקאן. ממלאים את הקאפקייקס
- אופים 30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזים יוצא נקי. מצננים. בתיאבון