עוגיות סנדביץ שוקולד וקוקוס
You put the oat in the cOATconut and eat 'em all up...
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
עוגיות
- 2 כפות זרעי פשתן
- 1/3 כוס מים
- 1 1/2 כוסות קמח רב תכליתי
- 2/3 כוסות אבקת קקאו
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1 כוס מזולה בטעם חמאה בטמפרטורת החדר (250 גרם)
- 3/4 כוס סוכר חום
- 3/4 כוס (175 mL) סוכר דמררה
- 1 כפית (5 mL) תמצית וניל
- 1 כוס (250 mL) שוקולד ציפס
קרם קוקוס
- 1/2 כוס (125 mL) מזולה בטעם חמאה למריחה
- 1/2 כוס (125 mL) Violife קרמית טבעונית (גבינת שמנת טבעונית)
- 4 כוסות (1 L) אבקת סוכר
- 1 כפית (5 mL) תמצית קוקוס
- 1 כפית (5 mL) תמצית וניל
- 1 1/2 כוסות (375 mL) קוקוס
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- חממו תנו ל 190 מעלות. הכינו תבנית עם נייר אפיה פרוס
- ערבבו את זרעי הפשתן עם המים. והניחו בצד ל 10 דקות
- ערבבו בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, שיבולת השועל וסודה לשתיה והניחו בצד.
- מקציפים את תערובת שיבולת השועל עם הסוכרים והמזולה, בקערה גדולה נוספת עם מיקסר חשמלי עד לריכוך ותפוח, כ -5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את תערובת הפשתן עם תמצית הוניל והקוקוס ומקציפים שוב. טורפים פנימה בהדרגה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס.
- בעזרת שתי כפיות, מניחים על התבנית עם נייר האפיה, כדורים של הבצק במרקח 5 ס"מ האחד מהשני. השתדלו לשמור על כמות זהה בין הכדורים. המתכון יניב כ 48 עוגיות. אופים 10 דקות עד שהקצוות יציבות. אל תאפו יתר על המידה.
- הוציאו מהתנור וקררו את העוגיות לפני המילוי.
קרם קוקוס
- מקציפים את הגבינת שמנת טבעונית , ויולייף קרמית, עם המזולה עד לקבלת איחוד
- הוסיפו את אבקת הסוכר ותמצית הווניל והקוקוס והקציפו עד לקבלת מרקם תפוח
- ערבבו בעדינות פנימה את אבקת הקוקוס
Assembly
- לאחר שהעוגיות התקררו לגמרי, מורחים כ -2 כפות (30 מ"ל) קרם קוקוס על הצד השטוח של עוגיה אחת ומעליו עוגיה נוספת, לוחצים כלפי מטה עד שהקרם מגיע לקצה. חוזרים על הפעולה עם שאר העוגיות.
*תחליף: השתמשו ב -2 ביצים במקום קמח פשתן ומים.
העוגיות יהיו רכות בעת האפייה לפי ההוראות. לקבלת עוגיה פריכה יותר, אופים עוד 2 דקות.
הקפידו להשתמש בקוקוס מגורר דק כך שישתלב בקרם.