use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

עוגיות סנדביץ שוקולד וקוקוס

You put the oat in the cOATconut and eat 'em all up...
  • זמן בישול
     
    10 דקות
  • זמן הכנה
     
    20 דקות
  • מנות
     
    24
recipe image עוגיות סנדביץ שוקולד וקוקוס

רכיבים
 

עוגיות
  • 2 כפות זרעי פשתן
  • 1/3 כוס מים
  • 1 1/2 כוסות קמח רב תכליתי
  • 2/3 כוסות אבקת קקאו
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1 כוס מזולה בטעם חמאה בטמפרטורת החדר (250 גרם)
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 3/4 כוס (175 mL) סוכר דמררה
  • 1 כפית (5 mL) תמצית וניל
  • 1 כוס (250 mL) שוקולד ציפס
קרם קוקוס
  • 1/2 כוס (125 mL) מזולה בטעם חמאה למריחה
  • 1/2 כוס (125 mL) Violife קרמית טבעונית (גבינת שמנת טבעונית)
  • 4 כוסות (1 L) אבקת סוכר
  • 1 כפית (5 mL) תמצית קוקוס
  • 1 כפית (5 mL) תמצית וניל
  • 1 1/2 כוסות (375 mL) קוקוס

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. חממו תנו ל 190 מעלות. הכינו תבנית עם נייר אפיה פרוס
  2. ערבבו את זרעי הפשתן עם המים. והניחו בצד ל 10 דקות
  3. ערבבו בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, שיבולת השועל וסודה לשתיה והניחו בצד.
  4. מקציפים את תערובת שיבולת השועל עם הסוכרים והמזולה, בקערה גדולה נוספת עם מיקסר חשמלי עד לריכוך ותפוח, כ -5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את תערובת הפשתן עם תמצית הוניל והקוקוס ומקציפים שוב. טורפים פנימה בהדרגה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס.
  5. בעזרת שתי כפיות, מניחים על התבנית עם נייר האפיה, כדורים של הבצק במרקח 5 ס"מ האחד מהשני. השתדלו לשמור על כמות זהה בין הכדורים. המתכון יניב כ 48 עוגיות. אופים 10 דקות עד שהקצוות יציבות. אל תאפו יתר על המידה.
  6. הוציאו מהתנור וקררו את העוגיות לפני המילוי.
קרם קוקוס
  1. מקציפים את הגבינת שמנת טבעונית , ויולייף קרמית, עם המזולה עד לקבלת איחוד
  2. הוסיפו את אבקת הסוכר ותמצית הווניל והקוקוס והקציפו עד לקבלת מרקם תפוח
  3. ערבבו בעדינות פנימה את אבקת הקוקוס
Assembly
  1. לאחר שהעוגיות התקררו לגמרי, מורחים כ -2 כפות (30 מ"ל) קרם קוקוס על הצד השטוח של עוגיה אחת ומעליו עוגיה נוספת, לוחצים כלפי מטה עד שהקרם מגיע לקצה. חוזרים על הפעולה עם שאר העוגיות.
*תחליף: השתמשו ב -2 ביצים במקום קמח פשתן ומים. העוגיות יהיו רכות בעת האפייה לפי ההוראות. לקבלת עוגיה פריכה יותר, אופים עוד 2 דקות. הקפידו להשתמש בקוקוס מגורר דק כך שישתלב בקרם.