בצק עוגיות מהצומח משתלב נהדר עם כל תוספת
אי אפשר ליצור יצירת מופת בלי קנבס. בצק עוגיות מהצומח (פרווה) , בסיס לכל עוגיה שתחלמו עליה. התאימו אישית את מתכון העוגיות עם השילובים האהובים עליך!
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 1 3/4 כוסות קמח לבן רב תכליתי
- 1 כפית קורנפלור
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כפית אבקת אפיה
- 1/2 כוס מומסת (125 גרם)
- 3/4 כוס סוכר לבן
- 1/4 כוס מיץ תפוחים טבעי לא ממותק
- 1 כפית חלב סויה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2/3 כוס כל תוספת שתרצו פתיתי שוקולד, אוכמניות, חמוציות מיובשות או כל דבר אחר
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה.
- מערבבים קמח, קורנפלור, אבקת אפייה וסודה לשתייה בקערה בינונית;
- מקציפים את המזולה והסוכר במיקסר חשמלי עד לקבלת קרם בהיר. מקציפים פנימה רסק תפוחים, חלב סויה ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח ומקציפים רק עד לאיחוד, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה (לא לערבב יתר על המידה). מקפלים פנימה את התוספות שבחרתם. מקררים את הבצק 30 דקות או עד שהוא מתקרר.
- על ידי שתי כפיות יוצקים גבהות בצק על נייר אפייה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה. אופים 10 דקות או עד שהשוליים מזהיבים. מצננים 5 דקות. מוציאים את העוגיות מתבנית האפייה ומצננים לחלוטין.