סקונס אוכמניות משגע
קל ופריך בפנים חמים ונימוח, סקונס פירות יער אלה לא יחזיקו מעמד זמן רב על השולחן שלכם.
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 2 כוסות קמח לבן רב תכליתי
- 2 כפות סוכר לבן או סוכר חום דמררה
- 1 כפית סודה לשתיה
- 1/2 כפית מלח
- 3/4 כוס סודה
- 1/4 כוס מזולה לאפיה בטעם חמאה ממוסת
- 1 כפית גרידת קליפת לימון
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס אוכמניות או חמוציות טריות או כל פרי יער אחר
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל- 240 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים מים מוגזים, את המזולה המומסת, קליפת לימון ותמצית וניל בקערה נוספת. מוסיפים בהדרגה את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד שהם מתאחדים.
- בידיים מקומחות, משלבים בזהירות פירות יער לתוך הבצק.
- מחלקים את הבצק לשניים. על משטח מקומח קלות, טפחו כל חלק לעיגולים בעובי של 4 ס"מ . חותכים כל עיגול לשישה פלחים (כמו משולשי פיצה).
- מסדרים את המשולשים על נייר האפייה . אופים 9-12 דקות או עד להזהבה.
- הוציאו את הסקונס מהתנור ותנו להם להתקרר כמה דקות. תיהנו מהטעם המתפרץ של פירות היער.