use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

סקונס אוכמניות משגע

קל ופריך בפנים חמים ונימוח, סקונס פירות יער אלה לא יחזיקו מעמד זמן רב על השולחן שלכם.
  • זמן בישול
     
    12 דקות
  • זמן הכנה
     
    15 דקות
  • מנות
     
    12
recipe image סקונס אוכמניות משגע

רכיבים
 

  • 2 כוסות קמח לבן רב תכליתי
  • 2 כפות סוכר לבן או סוכר חום דמררה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס סודה
  • 1/4 כוס מזולה לאפיה בטעם חמאה ממוסת
  • 1 כפית גרידת קליפת לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס אוכמניות או חמוציות טריות או כל פרי יער אחר

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. מחממים תנור ל- 240 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים מים מוגזים, את המזולה המומסת, קליפת לימון ותמצית וניל בקערה נוספת. מוסיפים בהדרגה את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד שהם מתאחדים.
  3. בידיים מקומחות, משלבים בזהירות פירות יער לתוך הבצק.
  4. מחלקים את הבצק לשניים. על משטח מקומח קלות, טפחו כל חלק לעיגולים בעובי של 4 ס"מ . חותכים כל עיגול לשישה פלחים (כמו משולשי פיצה).
  5. מסדרים את המשולשים על נייר האפייה . אופים 9-12 דקות או עד להזהבה.
  6. הוציאו את הסקונס מהתנור ותנו להם להתקרר כמה דקות. תיהנו מהטעם המתפרץ של פירות היער.